Retourneren

Wilt u een product retourneren?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een e-mail. Ecosoft antwoordt normaal gesproken binnen twee werkdagen. Als de retouraanvraag geaccepteerd is sturen wij u informatie die u nodig heeft om het product te retourneren.

Vul het contactformulier apart in voor elk product dat u wilt terugsturen.

Wanneer u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht bent u verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, aan ons kenbaar te maken. Het kenbaar maken dient u te doen middels het contactformulier of door middel van een ander communicatiemiddel zoals per e-mail. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen. U dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.

Indien u een bedrag betaalt heeft, zullen wij dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds door ons terug ontvangen is of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden.