Over Ecosoft

Als mensheid staan we voor een enorme opgave. Sinds het begin van de industriƫle revolutie is de opmars van technologie drastisch versneld. Dat heeft allerlei voorspoed met zich meegebracht: economische welvaart, meer welzijn en gemak.

De laatste decennia beginnen we meer oog te krijgen voor de keerzijde van de medaille. Vervuiling en uitputting van grondstoffen zijn enkele voorbeelden. Willen we blijven genieten van de voordelen van de kennis en technologie die we hebben ontwikkeld, dan zullen we duurzame producten moeten ontwikkelen.

Ecosoft doet dat. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van toekomstbestendige hard- & software. Dat zijn systemen die de consument van vandaag gemak bieden zonder volgende generaties met een nare rekening op te zadelen. Af en toe is het best een uitdaging om zulke oplossingen te ontwikkelen, maar we vinden het heel gaaf als dat lukt.

We hebben decennialange ervaring in de ICT en concentreren ons momenteel op vraagstukken die met energie in en om huis te maken hebben. We zien daar namelijk enorm veel kansen, maar voelen ook een urgente noodzaak om daar verbeteringen door te voeren. Als we er gezamenlijk in slagen om slimmer met energie om te gaan, dan voorkomen we grote problemen en behouden we onze levensstandaard.

Ecosoft
Duurzaam gemak

Webwinkel Keurmerk