Ecosoft Energie app


Gratis Ecosoft Energie app voor Android of Apple

Met de Ecosoft Energie app kun je de EcoSwitch en andere Ecosoft apparaten bedienen. Het is ook geschikt om je energieverbruik handmatig te plannen met onze online energieplanner. In plaats van deze app kun je ook een webbrowser gebruiken.

Download de app voor Android.

Download de app voor iPhone and iPad.

Wat doet de Ecosoft Energy app?

Met de Ecosoft Energy app kun je:

  • snel de actuele stroomprijzen checken,
  • het beste moment kiezen om elektriciteit te gebruiken,
  • je EcoSwitches instellen en bedienen,
  • andere Ecosoft apparaten instellen en bedienen.

Daarnaast vind je allerlei handige informatie en werken we continu aan nieuwe functies. Uiteindelijk bouwen we een systeem om je volledige energiehuishouding slim en makkelijk te regelen. Neem contact met ons op om meer te leren of lees ons missionstatement.

Check de actuele stroomprijzen

Stroomprijzen variƫren continu en de verschillen kunnen enorm zijn. Iedere dag worden de nieuwe prijzen in de app geladen en kun je precies zien wanneer de prijzen hoog of laag zijn. Je vindt deze tarieven onder het kopje Uurtarieven.

Screenshot stroomprijzen

Plan je energiegebruik

De app bevat een gratis Energieplanner. Deze toont het beste moment om bijvoorbeeld je wasmachine aan te zetten. De planner wordt iedere dag bijgewerkt met de actuele energietarieven.

Energieplanner

Bedien je EcoSwitches

De makkelijkste manier om je EcoSwitches te bedienen is vanaf je mobiel. Onder Mijn apparaten vind je een overzicht van alle EcoSwitches, Smart Grid Controllers en andere Ecosoft apparaten waar de app toegang toe heeft. Na installatie van een apparaat, bijvoorbeeld een EcoSwitch, kun je dat apparaat toevoegen aan de app. Daarna kun je hem met de app beheren en met een knop aan- en uitschakelen. De app is optioneel. Je kunt hiervoor ook een webbrowser gebruiken op je smartphone, laptop, pc of tablet.