Ecosoft Energy app

Download de Ecosoft Energy app om je EcoSwitches te bedienen en je energiegebruik gemakkelijk in te plannen.

Deze app is voor Android. Met een ander toestel kun je de webbrowser gebruiken voor het bedienen van je EcoSwitch of voor de energieplanner.

Homescreen Ecosoft App

Wat doet de Ecosoft Energy app?

Met de Ecosoft Energy app kun je:

  • snel de actuele stroomprijzen checken,
  • het beste moment kiezen om elektriciteit te gebruiken,
  • je EcoSwitches instellen en bedienen.

Daarnaast vind je allerlei handige informatie en werken we continu aan nieuwe functies. Uiteindelijk bouwen we een systeem om je volledige energiehuishouding slim en makkelijk te regelen. Neem contact met ons op om meer te leren of lees meer over ons.

Check de actuele stroomprijzen

Stroomprijzen variƫren continu en de verschillen kunnen enorm zijn. Iedere dag worden de nieuwe prijzen in de app geladen en kun je precies zien wanneer de prijzen hoog of laag zijn. Je vindt deze tarieven onder het kopje Uurtarieven.

Screenshot stroomprijzen

Plan je energiegebruik

De app bevat een gratis Energieplanner. Deze toont het beste moment om bijvoorbeeld je wasmachine aan te zetten. De planner wordt iedere dag bijgewerkt met de actuele energietarieven.

Energieplanner

Bedien je EcoSwitches

De makkelijkste manier om je EcoSwitches te bedienen is vanaf je mobiel. Onder Mijn EcoSwitches vind je een overzicht van alle EcoSwitches waar de app toegang toe heeft. Vanuit de app kun je je EcoSwitches installeren, beheren en handmatig aan- en uitschakelen. Dat kan natuurlijk ook via de internetbrowser op je laptop, pc of tablet.

Configuratie EcoSwitch